Sistemul de lucru in ACR

  1. ACR intra un actiune imediat ce deschideti un fisier Raw in Photoshop. Puteti folosi setul excelent de instrumente ACR pentru a corecta probleme sau pentru a produce orice rezultat creativ doriti. Instrumentele de aici sunt fantastice fiinda permit modificarea unei anumite parti din imagine, in functie de nunate de culoare si valori de luminozitate, comutand usor intre diversele setari.

  2. Vreti sa experimentati? Click pe butonul din dreapta sus a barei cu registri ACR pentru a deschide meniul Settings, unde comutati cu un click intre seturile de ajustari, inclusiv(in varianta Photoshop) orice presetari salvate. Cand sunteti satisfacuti cu modificarile facute, aveti si mai multe optiuni de finisare.

  3. Unul dintre beneficiile principale aduse de editarea fisierelor Raw este ca procesarea nu distruge detaliile. Practic, setarile si efectele aplicate la editare sunt salvate separat de informatia imaginii. Daca deschideti fisierul din nou in Photoshop/Elements pentru a mai lucra la el, se dechide in fapt o copie a sa, cu editarile aplicate dar cu informatia bruta neatinsa. Astfel, puteti modifica orice fara griji.

  4. Pe langa suportul pentru cele mai noi modele de aparate, noile facilitati aduse de recentele versiuni ACR sunt fantastice, asa ca merita sa verificati ca utilizati cea mai recenta versiune disponibila pentru Photoshop/Elements. Tineti cont totusi ca ACR ofera mai putine instrumente daca-l rulati cu Elements fata de varianta Photoshop, iar editarile locale merg doar in ACR cu versiunile CS4 sau CS5.

Share Button
Tags: