Asistenta si detalii suplimentare

Fie ca v-ati blocat, fie ca vreti sa invatati cum sa faceti ceva anume sau va trebuie mai multe informatii, exista solutii.

Elements este facut intentionat mai prietenes cu neinitiatii decat Photoshop, asa cum am putut constata deja. Ofera Guided Edit, care calauzeste utilizatorul pas cu pas in aplicarea celor mai frecvente si interesante tipuri de editari. Veti remarca in acest mod, dar si in Quick Edit, mici simboluri cu beculete pe care puteti da click, aferente fiecarui reglaj sau sectiuni. Acestea conduc direct in sectiunea Help, unde primiti asistenta cu respectivele concepte. Atat Elements, cat si Photoshop, permit lansarea unei sectiuni Help direct, prin accesarea meniului Help->Photoshop(Elements) Help. Veti avea nevoie de o conexiune activa la internet pentru actualizarile de continut la prima utilizare, insa ulterior puteti sa folositi manualul fara aceata. Daca doriti, un click in partea dreapta a aplicatiei va duce direct online, unde teoretic informatiile sunt mai actuale. Puteti cauta sau gasi materiale adiacente in panoul din stanga al aplicatiei. Daca acesta nu e deschis, click pe micul simbol cu o sageata din partea dreapta sectiunii si panoul va aparea.

Share Button

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>